Készíts személyre szabott hajápolási tervet!

A mosás és öblítés nem minden hajnak elég. Sokszor egy kis extra törődésre is szükség van. A kínálat bőséges: balzsamok, szérumok, hajvégápolók, és hővédő spray-k ragyogó, csodásan omló fürtöket ígérnek. De mégis mire képes egy-egy ilyen termék, és melyik a legalkalmasabb a te hajtípusodra? Most mindenre választ kapsz!

Mindenki egészségesen csillogó hajra vágyik, amihez az egyik legjobb megoldás a rendszeres balzsamhasználat. A balzsamok védőpajzsként működnek minden hajtípus számára. A fejbőr külső rétege számára is ultra vékony védőréteget biztosítanak a mosás utáni dörzsölés és izgatás megnyugtatására. A balzsamozott hajat könnyebb kibontani, és kevésbé rosszul reagál a göndörítés, szárítás, formázás káros hatásaira. Akadályozza a haj károsodását a hideg időben is. A Gliss Oil Nutritive balzsam 8 értékes hajszépítő olajból álló formulája remek választás: nemcsak táplálja a hajat, hanem keratint is juttat a haj mélyebb rétegiebe és belülről regenerálja a hajat a rugalmas és ragyogó hajért.  Formulától függetlenül a balzsamok szilikont, proteineket és növényi olajokat tartalmazhatnak. 

Így használd! Gyengéden masszírozd be a fejbőrödbe és a hajadba és hagyd hatni rövid ideig. Mindenképpen alaposan le kell öblítsd ki, különben hajad elnehezedik és merevvé válik. A nem kimosandó balzsamok és pakolások jobban beválnak azoknak, akik mindig rohannak. A spray alapú kondicionálók kissé könnyebbek, de éppolyan alkalmasak a haj ápolására, mint krémes állagú társaik. Ha nem kiöblítendő balzsamot keresel a könnyebb kifésülhetőség érdekében, a töredezett hajvégek ellen akkor a Gliss Oil Nutritive Express Repair Spray hajbalzsam tökéletes választás lehet számodra.

Az új balzsamok és kondicionálók már villámgyorsan hatnak

Fürtjeid extra törődést igényelnek? Valószínűleg speciális hajápolásra és hatékony pakolásra lesz szükséged, amit hetente egy vagy akár több alkalommal is használhatsz. A pakolások közt a „könnyűsúlyú” kategóriába tartoznak az úgynevezett öblítő termékek, illetve a párperces intenzív balzsamok. Az erősen sérült hajra viszont már a mélyápoló hajpakolások szükségesek. Ha kifejezetten többfunkciós terméket keresel, akkor a Gliss 4 in 1 Protein hajpakolásokat neked találtak ki. Ezeket használhatod samponozás előtt a gyengéd ápolásért, hajbalzsamként a könnyebb kifésülhetőségért, hajpakolásként az intenzív regenerálásért és nem kiöblítendő hajápolóként is az ápolt és ragyogó hajért. 

Az alábbi videóban megmutatjuk neked, hogyan varázsolj csodás hajkoronát csupán egyetlen termék segítségével:


Szerencsére ma már nem kell hosszú ideig bajlódnod a hajápolási készítményekkel, mivel ezek hatóideje egy és öt perc között mozog. A különösen könnyű és gyors nem kiöblítendő készítmények többnyire spray vagy folyadék formájában kaphatóak. Ezek a hajban maradnak felvitel után. A készítményekben található hatóanyagok a szükségleteidhez vannak szabva. Az argán és a makadámiaolaj simábbá teszi a töredezett hajvégeket, a panthenol és a barackmagolaj megvédi a festett haj színét, a vadrózsa pedig segít a száraz hajnak. A festett haj védelmére kifejlesztett hajpakolások között a Gliss Color Perfector hajpakolása nem csak hosszantartó színvédelmet nyújt, de emellett intenzíven regenerálja és kondicionálja is a hajat. Vannak termékek, mely a különleges igényeket is kielégítik. A töredezett hajvégekre alkalmazott szérum például összetartja a hajvégeket a következő mosásig. A hajkisimító készítmények megszelídítik a rakoncátlan tincseket, míg a hővédő szérumok a hajszárító melegétől óvnak, és a csillogást eredményező spray-k hatása pedig ellenállhatatlan megjelenést kölcsönöznek. 

A képre kattintva még több információt találhatsz a termékekről és meg is vásárolhatod azokat.

    Termékek: